Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Fursecuri cu bezea de nuci

miercuri, 17 februarie 2010

Aluatul se face din 80 g de faina, 80 g de unt, 40 g de nuci, 40 g de zahar vanilat, 2 galbenusuri.

Se lucreaza un aluat din care intindem o foaie si decupam forme cu un pahar ( sau cu forme speciale).

Deasupra le ungem cu o pasta facuta din 2 albusuri batute cu 140 g de zahar si 140 g de nuci.

Se coc la foc iute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Deschis non-stop, transportul gratuit

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP