Papanasi din mere
joi, 11 februarie 2010
Amestecam cateva mere rase cu putin zahar si le lasam deoparte, sa-si lase zeama pe care o scurgem. Amestecam cu un ou ( sau 2, depinde de cantitate), esenta, putina faina.
Luam cu lingura bucati din pasta pe care le prajim in ulei incins; pudram papanasii cu zahar pudra si ii servim calduti.
Sunt surprinzatori de gustosi. Ii putem aroma cu rom si/sau scortisoara.
2 comentarii:
bun :D am facut azi. am adaugat si niste stafide si cativa fulgi de ovaz
Buna ziua: Acesti papanasi prajiti din mere sunt DELICIOSI & SUPER-RAPIZI, n-au nevoie de nici un praf de copt si nici de alte arome adaugate in plus la aroma naturala a merelor si cea sublima a scortisoarei adaugata imediat dupa ce am razuit merele cu coaja; precizez ca aceasta reteta poate fii de post, daca nu adaugam oua in mere inainte de a le praji, iar persoanele de tip VEGAN pot inlocui uleiul pentru prajit acesti DELICIOSI PAPANASI cu unt GHEE (numit si "unt clarifiat"), preparat in casa (retete exista in orice limba, pe diverse situri pe net sau in tutorialele video de pe YOUTUBE); Pofta Buna si La Multi Ani pe 2020 tuturor si adminului acestui excelent site! Cu drag, Dacyana
Trimiteți un comentariu