Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Papanasi din mere

joi, 11 februarie 2010

Amestecam cateva mere rase cu putin zahar si le lasam deoparte, sa-si lase zeama pe care o scurgem. Amestecam cu un ou ( sau 2, depinde de cantitate), esenta, putina faina.
Luam cu lingura bucati din pasta pe care le prajim in ulei incins; pudram papanasii cu zahar pudra si ii servim calduti.
Sunt surprinzatori de gustosi. Ii putem aroma cu rom si/sau scortisoara.

1 comentarii:

Crantza Anda 21 mai 2016, 17:51  

bun :D am facut azi. am adaugat si niste stafide si cativa fulgi de ovaz

Trimiteți un comentariu

Deschis non-stop, transportul gratuit

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP