Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Saleuri Florica

miercuri, 17 februarie 2010

Erau nelipsite la revelioanele din familie. Alte vremuri....

Ies foarte bune si multe, sa ajunga pentru toata lumea.

Se face un aluat din 2 pachete de unt (500 g) sau un pachet de unt si unul de untura, 400 g de smantana, 300 g de branza si 700 g de faina, sare. Se lasa la rece cateva ore. Taiem saratele in forma de baghete sau a in forma de biscuiti, care se ung cu ou si se presara cu mac, susan, chimen si apoi se coc.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Sponsori

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP