Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Sarlota cu ciocolata si fructe

miercuri, 17 februarie 2010

Topim 100 g de ciocolata amara pe baie de apa, apoi o amestecam cu 500 g de frisca in care am adaugat si gelatina dizolvata in apa calda. Aromatizam cu rom.

Luam cateva cupe din sticla in care punem cateva felii de fructe proaspete sau din compot ( in functie de sezon), cateva piscoturi rupte si inmuiate in cafea; le umplem cu crema, ornam deasupra cu fructe, fulgi de migdale si piscoturi sfaramate. Se da la rece. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Sponsori

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP