Rosii umplute la cuptor -3 variante
duminică, 9 mai 2010
Avem mai multe variante de umpluturi_ cu ficat, cu costita, cu ciuperci.
Scobim rosiile de miez, le presaram cu sre fina in interior si le lasam sa se scurga. Le ungem cu ulei si le umplem. Facem umplutura din :
1 - 300 g ficat sotat in unt impreuna cu o ceapa, 1 cartof mare fiert, 1 ou fiert tocat, 1 ou crud, sare, piper, verdeata mai multa (marar, patrunjel). Le tocam, unplem rosiile si apoi le dam la cuptor.
2 - miez de rosii amestecat cu afumatutra ( kaiser, sunculita) rumenita usor si taiata cubulete, miez de paine inmuiat si zdrobit, patrunjel verde tocat, 1 ou. Dupa gust, mai putem pune piper, usturoi, busuioc.
3 - 250 g ciuperci sotate in 50 g de unt, 100 g smantana, 1 ou, miez de franzela, verdeata. Mixam totul, umplem rosiile si le dam la cuptor. Dupa gust, mai putem pune piper, usturoi, busuioc.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu