Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Budinca de gris

miercuri, 10 februarie 2010

Se face cu 4 oua, 6 linguri de zahar, 1 pahar de gris, sare - se lacreaza ca si pandispanul. Se bate albusul spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, grisul. Se coace intr-o forma unsa cu unt. Se insiropeaza cu un litru de lapte vanilat si indulcit. E foarte buna. In general, se serveste rece; mie imi place si calduta.
Este budinca delicioasa a copilariei mele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Sponsori

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP