Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Chec aperitiv

luni, 23 noiembrie 2015

300g cuburi de parizer-şuncă
300 g caşcaval cuburi
6 ouă
4 linguri făină
100 g unt
Se freacă gîlbenuşurile cu unt, se pune făină, apoi albuşurile spumă.
Se adaugă restul ingredinetelor.
Se condimentează cu piper, chimen.
- variante - adpugăm pătrunjel verde
- cubuleţe gogoşari
-măsline verzi sau negre

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Deschis non-stop, transportul gratuit

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP