Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Cartofi în crustă de sare

duminică, 28 noiembrie 2010

Cartofii - nu prea mari și bine spălați - se trec prin ulei și apoi prin sare mare. Se înțeapă cu o furculiță și se coc o oră. 

Se crestează adânc fiecare cartof, în patru, se strânge ușor cu mâna la bază și în fiecare se pune un sos din smântână.

Sosul:

o cană cu smântână, o linguriță cu muștar, ceapă verde.

Se presară verdeață. 



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Sponsori

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP