Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Rulada de carne

marți, 16 martie 2010

Amestecam 250 g de carne tocata cu 1-2 felii de paine inmuiata in lapte si zdrobita, apoi o calim in ulei sau untura; o amestecam apoi cu un sos alb (cald, facut din unt topit, 150 g de faina si lapte - tinut pe foc pana se ingroasa); ulterior adaugam 2 oua si 50 g de branza rasa si condimente dupa plac. Formam un rulou pe care-l asezam intr--o forma de chec si turnam peste el 100 g de smantana; presaram boia, susan sau ce mai dorim si o dam la cuptor. Este fina.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Deschis non-stop, transportul gratuit

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP