Tort de biscuiți cu fructe
joi, 18 noiembrie 2010
Într-o formă dreptunghiulară se așează biscuiți lipiți câte doi cu gem de caise sau vișine.
Fructele - felii subțiri de mere și porotcale se presară cu zahăr, rom, vin alb și se lasă deoparte.
După 10 minute se așează fructele deasupra biscuiților. Trunăm apoi deasupra cremă de vanilie, tasăm bine și acoperim cu alt strat de biscuiți - lipiți câte doi.
Crema o putem inlocui cu frișcă făcută din smântână groasă și cu gelatină. . Dăm la rece, preferabil până a doua zi.
Răsturnăm tortul, îl ornăm cu frișcă, cremă, lgazură sau pudrăm cacao. Ce avem și ce dorim. Este foarte bun.
2 comentarii:
Cred si eu ca e bun daca e gata facut....O seara frumoasa!
Mulțumesc, Beatrice.
Trimiteți un comentariu