Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Sirop de macese

joi, 11 februarie 2010

Oparim 250 g de macese cu 0,5 l apa si le lasam sa se macereze 12 ore.
Adaugam 2 felii de lamaie si 500 g de zahar si l f ierbem pe foc mic, pana s eleaga. Strecuram si punem lichidul in sticle. Il sterilizam 20 de minute.
Daca adaugam gelatina, obtinem un jeleu.

0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu

Deschis non-stop, transportul gratuit

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP