Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Tort de zahar ars si nuca

joi, 11 februarie 2010

Se fac foile din 9 albusuri batute spuma cu 250 g de zahar; se coc 6 foi, subtiri cat muchia cutitului.
Crema:
6 oua intregi se bat cu 250 g zahar pana se face amestecul ca o smantana.
Se ard 150 de zahar si se toarna in oua, apoi se pun si 250 g unt.
Se tine o zi in camara, apoi la frigider. Este foarte fin.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Deschis non-stop, transportul gratuit

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP