Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Cornulete cu salam

joi, 11 februarie 2010

Le-am facut, ies foarte fragede si bune; pot fi umplute cu ce dorim.
Aluat: 2 oua, o cana cu lapte, 200 ml ulei, o lingura cu zahar, sare, drojdie cat o nuca, faina. Se face un aluat care se lasa sa se odihneasca 30 de minute.
Se taie triunghiuri si se ruleaza cornulete umplute cu batoane taiate din salam frantuzesc, de exemplu . Se ung cu ou, se presara cu chimen si se coc.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Sponsori

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP