Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Peşte copt ca la Snagov

sâmbătă, 17 mai 2014

Un crap, sau altfel de peşte, se pune într'o tavă cu ulei, se unge şi peştele cu ulei, se presară sare, piper, cimbru, usturoi tocat mărunt. Se coace în cuptor la foc potrivit. Când e gata, se toarnă o cană cu vin alb sau roşu, şi se mai dă la cuptor vreo 10 minute.La servire, se presară pătrunjel verde.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Sponsori

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP