Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Bomboane de ciocolată

vineri, 2 decembrie 2011

100 g ciocolată, 150 g migdale măcinate, 1 lingură cacao, coajă de la 1/2 portocală, o lingură suc de portocale, 2 albușuri, 1 lingură zahăr pudră.
Ciocolata se topește pe baie marină, se răcește și se pun migdalele etc.
Se amestecă cu albușul bătut spumă cu zahăr. Se dă compoziția la rece o oră, apoi se fac biluțe. Se trec prin cacao, migdale sau zahăr.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Sponsori

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP