Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Şniţel de porc

joi, 18 decembrie 2014

pulpă de porc - 500 g
pesmet - 25 g
ouă - 2 buc.
făină - 100 g
muştar - 75 g
lapte 125 ml
ulei - 100 ml
sare
Facem şniţele pe care le batem cu ciocanul şi le presărăm cu sare.
Batem ouăle cu sare, adăgăm muştar, făină, laăte şi ulei.
Trecem bucăţile de carne prin făină, ouă, eventual şi prin pesmet şi apoi se prăjesc.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Sponsori

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP