Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Chec de post

sâmbătă, 8 octombrie 2011

250 g zahăr, 500 g făină, 50 g ulei, bicarbonat de sodiu, 100 g nuci,100 g rahat, arome.

Zahărul - 100 g - se arde și se stinge cu 400 ml de apă și se fierbe. să se dizolve. Se adaugă restul de zahăr, uleiul, făina, o linguriță de bicarbonat, restul de ingrediente. Se poate adăuga cacao sau scorțișoară, după gust. Se coace 40 de minute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Deschis non-stop, transportul gratuit

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP