Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Medalion de porc

luni, 23 septembrie 2013

1 kg carne porc , faina 150 g, ulei 100 g, ceapa 150 g, unt 100 g, piine alba 500 g, cascaval 70 g, sare, piper.

Carnea se taie felii, cite 2 buc. la portie, se bate cu ciocanul, se sareaza, se trece prin faina si prajeste in ulei incins.
Piinea se taie felii si se prajeste .
Se face un sos alb din ceapa calita, faina alba si unt. Se ung crutoaneel cu sos, se pune medalionul din carne, se pune iar sos si cascaval ras.
Se dau la cuptor, se servesc cu diverse garnituri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Deschis non-stop, transportul gratuit

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP