Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Pască Sanda Marin II

luni, 9 septembrie 2013

1 lingură de unt, 2 linguri de făină, 1 cească de lapte, 3 gălbenuşuri, 50 g cacao, 3 linguri de lapte, 1-2 smântână, 100 g zahăr. Se face un sos alb din 1 lingură de unt cu 2 linguri de făină, cu o cească de lapte. Se răcoreşte, se pun gălbemnuşuri, cacao, lapte, zahăr. Se coace 1 oră.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Deschis non-stop, transportul gratuit

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP