Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Muşchi în sos de vin cu macaroane

marți, 28 aprilie 2015

carne de vita - 700 g
75 g moroocovi
75 g untură
75 g ceapă
50 g ţelină
50 g bulion
cimbru
pipper, sare
50 g făină
25 g macaroane
50 g unt
50 g vin
50 g caşcaval
Se împănează carnea cu morcovi, se dă sare şi se rumeneşte înn untură.se scoate, se rumeneşte făina, se pun morcovii, ţelina, ceapa felii. Se rumenesc, se sting cu bulion şi apă, se pune carnea, cimbru, piper. macaroanele se fierb cu sare, se răcesc, se pun în unt fierbinte. Se servesc alături de friptuă, cu caşcaval ras deasupra.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Sponsori

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP