Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Piure Gospodina

marți, 28 aprilie 2015

750 g fulgi de porumb
150 g făină
250 ml ulei
250 ceapă
300 ml lapte
sare
făina se căleşte în uleim se adaugă ceapă tocată, se stinge cu lapte. Se fierbe, se pun fulgii, se amestecă mereu, 10 - 15 minute, să se îngroaşe.
Se serveşte ca garnitură la fripturi sau peşte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Deschis non-stop, transportul gratuit

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP