Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Pui la ceaun

sâmbătă, 16 mai 2015

1 pui
75 ml ulei
sare, piper
Se găteşte puiul întreg sau tăiat sferturi.
Se sărează, se pune în ulei încins (uleiul sa fie la nivelul cărnii), cam 20 de minute sau mai mult, dacă avem un pui mai mare.
Se serveşte cu cartofi prăjiţi în acelaşi ulei, cu mujdei şi mămăliguţă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Deschis non-stop, transportul gratuit

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP