Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Tăiţei pădureţi

luni, 11 mai 2015

250 g tăieţei laţi cu ou
o lingură de unt
2 linguri cu ulei
1 căţel de usturoi
o ceapă mică
o felie de kaiser
100 g ciuperci
sare, piper
suc de roşii
salam
parmezan
Se sotează ceapa şi usturoiul în uleiul fierbinte amestecat cu unt. Se adaugă ciupercile feliate.
Se pune sare, piper, mai târziu şi costiţa (kaizerul). Se călesc, se pune suc de roşii şi feliuţe de salam sau şuncă presată, după gust.
Deasupra se toarnă tăiţeii fierţi, se amestecă şi la final se pune parmezan ras.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Deschis non-stop, transportul gratuit

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP