Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Chifteluţe speciale

joi, 4 iulie 2013

Pentru aperitiv sau pentru pârjoale berlineze - aperitiv la modă pe timpul lui ceauşescu.

Reţeta este
500 g carne tocată, o ceapă, 2 ouă, 1 cartof ras, sare, piper, o lingura cu făină.
Se fac chiteluţe mici, sferice.
Separat, se taie peştişori 1 kg de ceapă, care se marinează in oţet.
Se scurge, se amestecă cu chiftelele reci şi cu maioneză subţire, amestecată cu iaurt gras.
Erau f. bune.................

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Deschis non-stop, transportul gratuit

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP