Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Chifteluţe

marți, 28 aprilie 2015

500 g carne vită
350 g fulgi porumb
sare, piper, cimbru
2 ouă
 făină
usturoi
 apă rece - 200 g
Fulgii de porumb se stropesc cu apă rece.
Se trece totul prn maşina de tocat.
se fac chiftele, se tre prin făină şi se prăjesc.
Se mai poate adăuga ceapă calită şi verdeaţă.
Se pot face din orice fel de carne sau din peşte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Sponsori

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP