Culibiac de peşte
marți, 28 aprilie 2015
500 g peşte file
100 g pâine albă
50 ml lapte
1 ou
sare, piper
50 g mazăre
50 g fasole verde
100 g morcovi
100 g ceapă
25 g ulei
100 g ciuperci
oţet
Jumătate din peşte se toacă, impreună cu pâine muiată în lapte, ceapa călită, sare, piper, ou.
Fileurile rămase se aşează unele lângă altele, se toarnă peste ele compoziţia de peşte amestecată cu legumele fierte. Morcovii se taie cuburi, fasolea se pune pe lung, ciupercutele - întregi sau jumătătţi.
Se rulează în tifon, se leagă la capete şi se fierbe ăn apă rece, cu sare si dafin., felii de ceapă, morcovi, puţin oţet, oase de peşte, vegeta. Se serveşte rece, ornat cu aspic şi sos remulad.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu