Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Supa julietei

marți, 28 aprilie 2015

200 g paste făinoase fundiţe
2 cartofi
2 morcovi
2 dovlecei
o felie de ţelină
50 g unt
o lingură ulei
1 l supă
parmezan ras
Legumele se taie beţişoare şi se călesc în unt şi ulei, se sarează şi se stimge cu supa. Când sunt aproape fierte se pun pastele. Se serveşte cu parmezan ras.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Deschis non-stop, transportul gratuit

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP