Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Cotlet de porc Supriz

miercuri, 20 mai 2015

800 g cotlete
100 ml ulei
o legătură pătrunjel
2 fire ceapă verde
2 fire usturoi verde
piper
sare
10 g unt
Cotletul se marinează în ulei şi pătrunjel, ceapă, usturoi, tocate toate, plus sare şi piper.
Se marinează circa 10 ore.
Ungem o hârtie cu unt, punem în interior cotletele, acoperit cu amestecul de marinare, se închide hârtia şi se frige pe grătar.
Se serveşte în hârtie, cu cartofi pai.
Se poate face şi cu ceapă şi usturoi uscat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Sponsori

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP