Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Cotlete ca la Tmişoara

miercuri, 20 mai 2015

Reţetă de la TV.
Cotletele de porc se trec prin făină şi se prăjesc în ulei încins pe ambele părţi.
Călim în acelaşi ulei ceapă tocată, ciuperci felii şi cuburi de ficat.
Adăugăm un pumn de mazăre, condim,ente, apoi punem înapoi cotletele şi dăm totul la cuptor.
Servim cotletul cu sos, aşezat pe o floare facută de sferturi de cartofi fierţi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Sponsori

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP