Retete - in special, prajituri - adunate timp de trei generatii Unele retete sunt facute de zeci de ori....Incepand sa copii in calculator retetele din foi ingalbenite si caiete zdrentuite de-ale mamei si bunicii, dintr-un caiet de-al meu (din cel cu 100 de file, dar destul de deteriorat acum), vechi de peste 20 de ani, m-am gandit ca e pacat sa le tin doar pentru mine. Daca tot muncesc sa le transcriu, de ce sa nu le fiu de folos si altora? (Aici vor fi doar retetele transcrise; cele facute si fotografiate de mine le vedeti pe AROME.)

AddThis

Share |

Salată de peşte

sâmbătă, 29 august 2015

200 g hering sărat sau marinat
500 g cartofi
100 g castraveţi muraţt
75 gt ceapă
oţet
maioneză
smântână
Cartofii se fierb întregi, se curăţă şi se taie felii. Castraveţii se curăţă de coajă şi se taie felii subţiri. Ceapa se taie felii, se lasă în apă rece.
Peştele se curăţă de piele, se taie felii.
Se face un sos din maioneză, oţet şi smântână.Se adaugă toate ingredientele, se presară verdeaţă.Se poate orna cu măsline sau roşii mici.
Se serveşte chiar şi la preparate la grătar.e

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Sponsori

About This Site

Făcut după un caiet cu rețete.

Site Archive

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP